_شرکت در جلسه دفاع رفیق سال های دور و شنیدنِ تمجید استادها و گرفتن نمره کامل :)

_چشمک های "یکی یه دونه" که فقط مختص من بود،نه فقط لبخند که تمام خوشی های دنیا را به من میداد :)

_دیدن اولین دندان و راه رفتن های "یکی یه دونه".هرچند مجازی و از راه دور اما باز هم سهم من تمام خوشی های دنیا شدبا "یکی یه دونه" که پنجمین نوه هست،جلوه زیباتری از خاله شدن را تجربه کردم :)

_صمیمی شدن با یلدا و شریکِ رازها و پچ پچ های دخترونه اش :)

_مسافرت ستاره به خونه.بیست روز تمام وقت گذروندن باهم.یک عالمه سوغاتی :)

_تعمیر و تغییر دکوراسیون خونه.خیلی سختی داشت،سه ماه تمام اذیت شدیم،حواشی و درگیری هاش جزو اتفاقات بد سال بود اما الان که نشستم و دارم این پست رو مینویسم،چشم میگردونم توی خونه و :) میشینه روی لبام

_کلاس اولی شدنِ ترنم و یاد گرفتنِ نوشتنِ اسمم :)

_پررنگ و ملموس بودنِ حمایت و محبت های داماد بزرگ بزرگه.همراهی کردنش برای مریضی و دکتر رفتن هام.تمام پروسه های تعمیر خونه پا به پامون اومد.چندساعت پیش با حوصله کمک کرد،هال خونه رو تغییر دکوراسیون بدیم.شماره کارت گرفتن برای واریز عیدی :)

+این پست شرکت کردن در چالشِ هشت لبخند نود و هشتی شارمینِ عزیز بود.

دعوت میکنم از پری دوست داشتنی،آقای مهربان،یاسمینِ عزیز، مستر ها کو و بیست و دو جان 

امیدوارم که دوست داشته باشید کمی توی صندوقچه خاطراتتون کنکاش کنید و هشت تا لبخند خوشگل رو به اشتراک بگذارید.

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

شناخت شيخيه و بابيت و بهائيت *** *** *** *** السلام علیک یا اباصالح المهدی (عج *** *** *** *** دنیای این روزای من فرانک سیناترا Frank Sinatra تجهیز آشپرخانه صنعتی Tim سيستم هاي حفاظتي Ravi